Novus Sanity Check

Sanity check är Novus egen podcast där vi vrider och vänder på dagsaktuella fenomen.

Alla avsnitt

#66 Brit Stakston

Brit Stakston är en författare, föreläsare och mediestrateg. Sedan 2014 driver hon sitt eget företag, Stakston PR, där hon arbetar inom området för kommunikation och mediestrategi. Dessutom innehar hon positionen som VD för utrikesreportagesajten Blank Spot Project.

Ett spännande avsnitt väntar, och relevanta frågor lyfts. Bland annat ett samtalsämne som varit på många människors läppar. Överbefälhavare Micael Bydén och civilförsvarsminister Carl-Oskar Bohlin uttalande om att det finns en risk att det blir krig i Sverige.

Brit Stakston: “Som kommunikationskonsult känner att jag vill reagera ur det starka allmänna tilltalet. Det här är världens bästa konferens för att verkligen sätta fokus på försvarsfrågor samt att öka anslagen. Det är klart att vi vet att vi lever i en orolig tid och under en längre tid har haft ett krig i vår närregion, samtidigt som utvecklingen har sett ut som den gjort. Frågan är då vad allmänheten ska göra?”

Utöver detta diskuteras svårigheterna med AI och vilka konsekvenser det kan ha för olika branscher, samt medborgarens svåra roll i medias värld.

Klicka nedan för att lyssna i Spotify eller så kan du lyssna genom att klicka här.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: