Styrelse

Jan Scherman

Styrelseordförande, Jan Scherman har varit vd för TV4-Gruppen under tio år. Dessförinnan programdirektör, chef samhälle och nyheter på TV4. Han har jobbat som journalist  på bl.a TV4, SVT och SR. Jan Scherman var efter TV4 bl.a på Aftonbladet och utvecklade deras tv-satsning. Han har haft en rad olika styrelseuppdrag som ledamot i IP-Only, Net1, CMore och TV4:s lokaltv-bolag TV4 Sverige. Och deltar aktivt i samhällsdebatten inte minst i frågan om mediernas utveckling. Jan Scherman är också ledamot i Korvakademien.

 

Karin Eliasson

Ordinarie Ledamot. Karin Eliasson har en lång erfarenhet och har suttit i ledningen i flera av Sveriges absolut största företag, bland annat Autoliv, Telia och SCA. Hon sitter idag i styrelsen i bland annat Ruter Dam och Karolinska universitetssjukhuset.

 

 

 

Micael Dahlén

Ordinarie Ledamot. Professor vid Handelshögskolan och författare m.m. Dom flesta har nog sett Micael i något sammanhang. Mer information finns om honom på hans egen sida www.micaeldahlen.com och på Wikipedia 

 

 

 

Kristin Sjöström

Ordinarie ledamot. Art Director på Novus och delägare, Creative Director och Regissör på produktionsbolaget Francis Floor. Tidigare bland annat Producent och AD på MTV Networks.

 

 

 

 

Torbjörn Sjöström

CEO, Novus Group Int AB. VD för Novus sedan 2011, och i denna roll utnämnd till bl.a. Sveriges bästa kommunikationskonsult och Europas bästa VD inom undersökningsbranschen. Tidigare förflutet inom telekom- och tjänstebranschen, bland annat Ericsson och Symbian, verksam i Softcom, Svenska Gallup och VD för Becon Mobile.

 

 

Novus Stories

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: