Styrelse

Bertil Jacobson

Styrelseordförande. Tidigare journalist inom Sveriges Radio och TV. Chefredaktör för TCO-tidningen och därefter informationschef i TCO.

Micael Dahlén

Ordinarie Ledamot. Professor vid Handelshögskolan och författare m.m. Dom flesta har nog sett Micael i något sammanhang. Mer information finns bl.a. om honom på hans egen sida www.micaeldahlen.com och på  Wikipedia 

Suzan Engel

Ordinarie Ledamot. Har en internationell juridikexamen i botten och har efter sina studier ägnat sin karriär åt att jobba med ekonomi. Hon har stor erfarenhet från finansvärlden och har jobbat i ledande befattningar både på Klarna och Nordea.

Murat Yigit

Ordinarie Ledamot. Kommer närmast från Taxi Stockholm där han suttit som VD och koncernchef. Murat har gedigen erfarenhet som rådgivare och i ledande roller till verksamheter i branscher som bank, finans, fastighet och media.

Kristin Sjöström

Ordinarie ledamot. Art Director på Novus och delägare, Creative Director och Regissör på produktionsbolaget Francis Floor. Tidigare bl.a Producent och AD på MTV Networks.

Torbjörn Sjöström

CEO, Novus Group Int AB. VD för Novus sedan 2011, och i denna roll utnämnd till bl.a. Sveriges bästa kommunikationskonsult och Europas bästa VD inom undersökningsbranschen. Tidigare förflutet inom telekom- och tjänstebranschen och verksam i Softcom, Svenska Gallup och VD för Becon Mobile.