Styrelse

Jan Scherman

Styrelseordförande, Jan Scherman har varit vd för TV4-Gruppen under tio år. Dessförinnan programdirektör, chef samhälle och nyheter på TV4. Han har jobbat som journalist  på bl.a TV4, SVT och SR. Jan Scherman var efter TV4 bl.a på Aftonbladet och utvecklade deras tv-satsning. Han har haft en rad olika styrelseuppdrag som ledamot i IP-Only, Net1, CMore och TV4:s lokaltv-bolag TV4 Sverige. Och deltar aktivt i samhällsdebatten inte minst i frågan om mediernas utveckling. Jan Scherman är också ledamot i Korvakademien.

 

Bertil Jacobson

Ordinarie Ledamot. Tidigare journalist inom Sveriges Radio och TV. Chefredaktör för TCO-tidningen och därefter informationschef i TCO.

 

 

 

 

 

Micael Dahlén

Ordinarie Ledamot. Professor vid Handelshögskolan och författare m.m. Dom flesta har nog sett Micael i något sammanhang. Mer information finns bl.a. om honom på hans egen sida www.micaeldahlen.com och på Wikipedia 

 

 

 

Suzan Engel

Ordinarie Ledamot. Har en internationell juridikexamen i botten och har efter sina studier ägnat sin karriär åt att jobba med ekonomi. Hon har stor erfarenhet från finansvärlden och har jobbat i ledande befattningar både på Klarna och Nordea.

 

 

 

 

 

Murat Yigit

Ordinarie Ledamot. Kommer närmast från Taxi Stockholm där han suttit som VD och koncernchef. Murat har gedigen erfarenhet som rådgivare och i ledande roller till verksamheter i branscher som bank, finans, fastighet och media.

 

 

 

 

Kristin Sjöström

Ordinarie ledamot. Art Director på Novus och delägare, Creative Director och Regissör på produktionsbolaget Francis Floor. Tidigare bl.a Producent och AD på MTV Networks.

 

 

 

 

Torbjörn Sjöström

CEO, Novus Group Int AB. VD för Novus sedan 2011, och i denna roll utnämnd till bl.a. Sveriges bästa kommunikationskonsult och Europas bästa VD inom undersökningsbranschen. Tidigare förflutet inom telekom- och tjänstebranschen, bl.a  Ericsson och Symbian, verksam i Softcom, Svenska Gallup och VD för Becon Mobile.

 

 

Novus Stories