Styrelse

Jan Scherman

Styrelseordförande, Jan Scherman har varit vd för TV4-Gruppen under tio år. Dessförinnan programdirektör, chef samhälle och nyheter på TV4. Han har jobbat som journalist  på bl.a TV4, SVT och SR. Jan Scherman var efter TV4 bl.a på Aftonbladet och utvecklade deras tv-satsning. Han har haft en rad olika styrelseuppdrag som ledamot i IP-Only, Net1, CMore och TV4:s lokaltv-bolag TV4 Sverige. Och deltar aktivt i samhällsdebatten inte minst i frågan om mediernas utveckling. Jan Scherman är också ledamot i Korvakademien.

 

Viktoria Bergman

Ordinarie Ledamot. Viktoria Bergman har bred erfarenhet av bolagsstyrning, hållbarhetsfrågor, kommunikation, marknad och affärs- och produktutveckling från ledande positioner i globala bolag i flertalet industrier. Hon är idag verksam i olika styrelser, bland annat; Styrelseordförande Trianon AB (publ), Styrelseledamot och Vice Ordförande WaterAid Sverige och Styrelseledamot Cinis Fertilizer AB. Tidigare roller inkluderar bl a Kommunikations- och Hållbarhetsdirektör E.ON, Kommunikations- och Hållbarhetsdirektör Trelleborgkoncernen, olika positioner i Falcon Bryggerier/Unilever och Cerealiakoncernen. Viktoria har listats såväl bland topp 25 hållbarhetsprofiler för styrelser liksom rankats som en av Sveriges Superkommunikatörer.

 

Kristin Sjöström

Ordinarie ledamot. Kristin Sjöström är Art director på Novus. Innan Novus var Kristin verksam inom TV och reklam där hon senast var delägare, creative director och regissör på produktionsbolaget Francis Floor. Innan det jobbade hon under många år internationellt som grafisk designer, regissör och kreatör på MTV Networks i New York, London, Buenos Aires och slutligen i Stockholm.

 

Torbjörn Sjöström

CEO, Novus Group Int AB. VD för Novus sedan 2011, och i denna roll bland annat utnämnd till Sveriges bästa kommunikationskonsult och Europas bästa VD inom undersökningsbranschen. Tidigare förflutet inom telekom- och tjänstebranschen, bland annat Ericsson och Symbian, verksam i Softcom, Svenska Gallup och VD för Becon Mobile.

 

 

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: