Seminarier/webbinarier

Novus seminarier under 2021

På grund av det rådande läget med coronaviruset kommer vi endast hålla seminarier online under en tid framöver, vilket gör det möjligt för att ni som åhörare kan delta var ni än befinner er.


Innan sommaren

Nudging
Vi följer upp vårt populära seminarie på temat nudging, hur kan du utveckla företagets erbjudande för att ”trycka på rätt knappar” hos kunderna.

Kundundersökningar
Hänger lite ihop med nudging, har du koll på vad dina kunder tycker? Hur är det att vara kund hos er? Hur får du reda på vad du bör utveckla i kundupplevelsen?

Webbinarium: Vad får din målgrupp att agera och hur kan man ligga steget före?

Vad vet du egentligen om din målgrupp och hur den beter sig, känner och tänker? Och hur kan du predicera bättre vad som kommer engagera dem i framtiden?

Novus och Whispr Group kommer den 20:e oktober hålla ett webbinarium om hur du som organisation bättre kan förstå din målgrupp, vilket budskap och kanaler fångar dess uppmärksamhet, och vilken reaktion den har på olika marknadsföringsinsatser.

Ett år kvar till valet
Torbjörn Sjöström guidar, hur är opinionsläget med ett år kvar till valet? Blir resultatet lika oklart som 2018 med ett halvårs förhandlingar för att landa en regering?

 

 


Vill ni se på någon av våra tidigare seminarier? Många av våra seminarier har vi spelat in och ni kan klicka i menyn till höger för att komma till dem.

Samtliga seminarier är gratis, men om du anmäler dig och inte kommer debiterar vi 500 kronor + moms. Fysiska seminarier hålls som oftast i våra lokaler på Sveavägen 59. Under en tid framöver håller vi våra seminarier online.

Kontakta Jan Berkö om ni är intresserad av att få mer information om våra seminarier.

Kontaktperson
Jan Berkö

Novus Stories

Vill du veta mer? Kontakta oss!
Läs mer
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: