Seminarier/webinars

Novus seminarier under 2021

På grund av det rådande läget med coronaviruset kommer vi endast hålla seminarier online under en tid framöver, vilket gör det möjligt för att ni som åhörare kan delta var ni än befinner er.


Innan sommaren

Medieklimatet 2021
Vi tar tempen på nyhetsmedierna i Sverige. Hur konsumerar svenskarna nyhetsmedier, vilka förväntningar har man på de olika kanalerna (morgontidningar, kvällstidningar, radio och TV) och hur väl svarar de olika aktörerna upp mot förväntningarna.

Nudging
Vi följer upp vårt populära seminarie på temat nudging, hur kan du utveckla företagets erbjudande för att ”trycka på rätt knappar” hos kunderna.

Kundundersökningar
Hänger lite ihop med nudging, har du koll på vad dina kunder tycker? Hur är det att vara kund hos er? Hur får du reda på vad du bör utveckla i kundupplevelsen?

Sociala medier
I samarbete med Whispr Group gör vi ett nedslag kring sociala medier. Hur kan du på bästa sätt mäta och följa upp hur mycket ”buzz” ert företag får på sociala medier plattformarna?

Ett år kvar till valet
Torbjörn Sjöström guidar, hur är opinionsläget med ett år kvar till valet? Blir resultatet lika oklart som 2018 med ett halvårs förhandlingar för att landa en regering?

Ett år kvar till valet (tema fackligt anslutna)
Drygt 3,5 miljoner fackliga medlemmars röstande i 2022 års riksdagsval kan vara helt avgörande. Men hur resonerar de inför valet? Vad är viktigt för partivalet? Hur skulle de rösta ett år innan valet? Frågorna är många.

Vi återkommer med exakta datum.

 


Vill ni se på någon av våra tidigare seminarier? Många av våra seminarier har vi spelat in och ni kan klicka i menyn till höger för att komma till dem.

Samtliga seminarier är gratis, men om du anmäler dig och inte kommer debiterar vi 500 kronor + moms. Fysiska seminarier hålls som oftast i våra lokaler på Sveavägen 59. Under en tid framöver håller vi våra seminarier online.

Kontakta Peter Blid om ni är intresserad av att få mer information om våra seminarier.

Kontaktperson
Peter Blid

Novus Stories

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.buttonlabel }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: