Seminarier/webbinarier

Novus seminarier under 2023

Här visar vi kommande seminarier. Tidigare seminarier hittar ni i menyn till höger. Endel av våra seminarier och webbinarier kan även ses i efterhand.


Höst 2023

Webbinarium om internet, sociala medier och AI

När: Onsdagen den 10 november kl. 11.00-12.00

Ett spännande webbinarium i samarbete med TBS, där vi kommer att dela aktuella resultat från den årliga studien ”Svenskarna och Internet” en undersökning av vår kund Internetstiftelsen. Novus har hjälpt Internetstiftelsen att genomföra undersökningar som ligger till grund för rapporten och i seminariet lyfter vi fram några findings. Dessutom får ni ta del av insikter från vår egen AI undersökning.

Läs mer här…


Frukost­seminarium om reklameffekt:  Vad uppnår vi med positivitet?

Seminariet hölls den 24 oktober

Varför varierar konsumenternas gillande av reklam? Vad sker i konsumenternas sinne när de gillar eller ogillar reklamen? Hur långt kan man komma med en positiv reklam inom en bransch där många spelar på jobbiga känslor? Och hur vet vi att reklamen har givit en önskad effekt?

Läs mer här…


Lunchseminarium om AI: Leker vi med elden?

Seminariet hölls den 11 oktober

Kommer AI utplåna mänskligheten eller rädda oss alla? Och borde vi lägga mer fokus på hur vi ska reglera AI? Välkommen till ett seminarium där en ny och tidigare opublicerad opinionsundersökning om svenskarnas syn på AI presenteras.

Läs mer här…


Samtliga seminarier är gratis, men om du anmäler dig och inte kommer debiterar vi 500 kronor + moms. Fysiska seminarier hålls som oftast i våra lokaler på Sveavägen 59.

Kontakta oss här om ni är intresserad av att få mer information om våra seminarier.

Novus kundcase

Vill du veta mer? Kontakta oss!
Läs mer
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: