Seminarier/webbinarier

Novus seminarier under 2024

Här visar vi kommande seminarier. Tidigare seminarier hittar ni i menyn till höger. Endel av våra seminarier och webbinarier kan även ses i efterhand.


Vår 2024

Frukostseminarium: Ta ditt PR-arbete till tankeledarnivå

Datum: Fredagen den 24 maj.

Arrangeras av: Novus med talare från BWC Global och Trygg-Hansa.

Novus bjuder in till ett frukostseminarium kring PR. Vi kommer prata kring hur man kan använda undersökningar i PR-syfte, hur man arbetar strategiskt med insikter för att skapa effekt och hur man blir och förblir en ledande röst, en “thought leader”, inom sitt område. Vi presenterar hur effekten av PR bör mätas för att definiera framgång, både på kort och lång sikt.

Läs mer här…


Frukostseminarium om marknadsstrategi; hur hittar man tillväxtpotentialen?

Seminariet hölls fredagen den 19 april 2024

Arrangeras av: Novus, M&C Saatchi och Life

Life, en av Nordens främsta hälsokedjor, har med sitt starka engagemang för att främja naturlig hälsa etablerat sig som en betydande aktör inom hälsobranschen. Denna framgångsresa har innefattat en grundlig marknadsanalys, utveckling av nya kommunikationskoncept och en väl genomarbetad strategi. Kom och lyssna på representanter från Life, M&C Saatchi och Novus när vi delar med oss av våra insikter och kunskaper om tillväxtpotential, samt styrkan och sammanhållningen som uppstår när vi arbetar tillsammans för att förstå både data och den mänskliga verkligheten.

Läs mer här…


 

Novus kundcase

Vill du veta mer? Kontakta oss!
Läs mer
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: