Seminarier/webinars

Novus seminarier våren 2021

På grund av det rådande läget med coronaviruset kommer vi endast hålla seminarier online under en tid framöver, vilket gör det möjligt för att ni som åhörare kan delta var ni än befinner er.


WEBINAR:


NOVUS LIVSMEDELSBAROMETER 2021 ÄR HÄR

Online event, fredagen den 12:e mars, kl. 08.30-09.30

Välkommen till ett livsmedelswebinar där vi presenterar ett smakprov från Novus Livsmedelsbarometer 2021.

Nu är det dags för andra året av Novus Livsmedelsbarometer. Det är en kvalificerad datakälla för den som behöver uppdaterad och ny kunskap om Sveriges matkonsumenter. Vårt syfte är att långsiktigt följa de svenska konsumenterna, vilka värderingar de har och hur de agerar i praktik och butik.

I årets rapport visar vi på en hel del intressanta skillnader jämfört med förra året. Bland annat ser vi att många svenskar har ändrat sin kosthållning under coronapandemin.

Presentation av Novus Livsmedelsbarometer 2021 sker av Anna-Lena Whilborg, seniorkonsult på Novus. Vill du läsa mer om Novus Livsmedelsbarometer klicka här.

Ett axplock från årets rapport:

▪ Kosthållning
▪ Trender i tiden

▪ Coronapandemin
▪ Vegetariskt & veganskt
▪ Märkning av livsmedel
▪ Viktiga faktorer vid val av livsmedel
▪ ConvenienceNär:Fredagen den 12:e mars. Kl. 08.30-09.30.Hur: Webinar.Anmälan:

Via webblänk, klicka här. Länk till webinaret skickas ut dagen före.Eventet är kostnadsfritt och har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Anna-Lena Wihlborg: Anna-Lena.Wihlborg@novus.se

Välkommen!


Vill ni se på någon av våra tidigare seminarier? Många av våra seminarier har vi spelat in och ni kan klicka i menyn till höger för att komma till dem.

Samtliga seminarier är gratis, men om du anmäler dig och inte kommer debiterar vi 500 kronor + moms. Fysiska seminarier hålls som oftast i våra lokaler på Sveavägen 59. Under en tid framöver håller vi våra seminarier online.

Kontakta Peter Blid om ni är intresserad av att få mer information om våra seminarier.

Kontaktperson
Peter Blid

Novus Stories

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.buttonlabel }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: