Om Novus

Novus – vi förstår hur människor tänker

Novus är en kunskapsspridare och ett av landets ledande analys- och undersökningsföretag. Vi befinner oss mitt i skärningspunkten mellan alla viktiga samhällsaktörer, vilket gör att vi har en unik kunskap och inblick i dagens allt snabbare utveckling och förändring. Vi kan som få andra följa och analysera vår samtid, och bidra med analyser som skapar verklig förändring. Vi talar om hur det är, och vägleder våra kunder i hur de kan förändra och växa.

Våra mest framgångsrika kunder använder undersökningarna som en aktiv del för att navigera i nutiden, förstå marknadens behov och för att förstärka sin affär för framtiden. Våra kunder är proaktiva och leder ofta utvecklingen inom sitt område.

Novus har sitt huvudkontor på Sveavägen 59 i Stockholm, men har även ett kontor på Skeppsgatan 19 i Malmö.

Novus Group International AB är ett publikt bolag och noterat på Spotlight stockmarket (hette tidigare Aktietorget, bytte namn maj 2018) i Stockholm.

Kontakta oss här för mer information.

Novus undersökningar i världen

Vi har kapaciteten att utföra undersökningar i hela världen. Listan över länder där Novus gjort undersökningar växer hela tiden. Här ser ni alla de länder vi per idag genomför undersökningar i.

Armenien, Australien, Belarus, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Colombia, Danmark, Egypten, Estland, Förenade Arabemiraten, Färöarna, Finland, Frankrike, Georgien, Grönland, Holland, Indien, Island, Israel, Italien, Japan, Kanada, Kina, Lettland, Litauen, Mexiko, Moldavien, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Saudiarabien, Singapore, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Thailand, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ukraina, Ungern, USA, Vietnam och Åland.

Esomar Corporate

Novus är medlem i Esomar och följer dess internationella regler för marknads- och samhällsundersökningar – läs mer här

Novus är Gallup Internationals representant i Sverige

Novus är medlem i det internationella nätverket Gallup International, och är därmed Sveriges representant i organisationen. Gallup International är världens äldsta undersökningsorganisation med representanter i 65 länder som genomför undersökningar i över 130 länder i världen och når över 80 % av jordens befolkning. Endast ett företag per land kan vara medlem.

Novus har högsta kreditvärdighet enligt Bisnode

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: