Seminarium om politiken, medborgaren och förtroendet

Seminarium om politiken, medborgaren och förtroendet

(Seminariet har redan varit)

Allt går allt snabbare och vi har på kort tid genomlevt en pandemi, vi har ett krig i Europa och lågkonjunkturen är ett faktum. Efter riksdagsvalet i höstas har SD för första gången ett direkt inflytande på regeringens arbete.

Medverkanden journalist Henrik Torehammar och Novus vd Torbjörn Sjöström.

Mycket har hänt. Förtroendet för politiken är minst sagt naggat i kanten och framtidstron lägre än på länge. Vad är det som händer egentligen? Hur ser väljarna på demokratin, politiken och det land de lever i?

Novus tar avstamp i dessa frågeställningar för att ge en aktuell bild av vårt nuvarande politiska landskap i ett seminarium som utgår från medborgarens syn på sin omvärld och nutid. Inte för att konstatera att det ser dystert ut, utan syftet är att konstruktivt förklara och vrida och vända på situationen. I ett samhälle som spinner på allt snabbare där kriserna kantar varandra behöver man ta sig tid att förstå.

Novus vd Torbjörn Sjöström kommer att navigera er i väljarnas syn på många högaktuella frågor. Och vår förhoppning är att ni, efter kvällens slut, kommer ha med er ytterligare kunskap kring väljarnas beteende.

 

Under seminariet gästar även Svenska Dagbladets inrikespolitiska kommentator Henrik Torehammar. Han har tidigare skapat podden “Det politiska spelet” och varit programledare på P1-morgon samt partiledarutfrågare för P3 i två val.

 

Varmt välkommen!

 

 

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: