2024 #3: Engagera din målgrupp

En sommarhälsning från Almedalen!

Almedalsveckan är här och Novus deltar som vanligt med ett större team. I detta nyhetsbrev tipsar vi även om ett spännande case med Svensk Live, som arbetar för att öka attraktionskraften för anställningar inom hela branschen. Vi har även nöjet att bjuda in Mattias Munter från Skandia, som delar med sig insikter om hur man når ut till en oengagerad målgrupp. Missa inte heller Novus Brand Shuttle!


Om kommunikationskonsten att engagera de oengagerade

Skandias skicklighet i att diskutera komplexa och långsiktiga frågor som pension med en vanligtvis oengagerad målgrupp är imponerande. Därför har vi bjudit in Mattias Munter, som delar med sig av sina erfarenheter och ger en generös inblick i Skandias kommunikationsstrategi.

Till intervjun med Mats Munter…


Livebranschen och Novus – att mäta och utveckla ett arbetsgivarvarumärke

Novus har genomfört en omfattande branschanalys för att identifiera vad som fungerar bra och vad som behövs utvecklas för att förbli attraktiva arbetsgivare. Denna fallstudie understryker vikten av en bra dialog med sina medarbetare för att stärka både varumärket och arbetsplatsen.

Läs mer om kundcaset här!


 

Inbjudan till Novus Brand Shuttle i augusti

Vill du förstå ditt varumärkes styrka hos allmänheten men har inte möjligheten att göra en egen varumärkesundersökning? Novus Brand Shuttle erbjuder en unik lösning utformad just för dig!

Läs mer om nästa tillfälle…


Ses vi i Almedalen?

Vi njuter av Visby och är redo för en spännande Almedalsvecka. Trevliga möten med kunderna och en öl med stadsministern – är några av sakerna vi ser fram emot under denna vecka.

Läs vad vi ser fram emot och vilka av oss som finns på plats…


Vi vill passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt trevlig sommar. Vi hoppas att ni får tid att koppla av och njuta av sommaren. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete tillsammans med er efter ledigheten.

Vi hörs och ses igen i höst!

Har du frågor som rör varumärke eller kommunikation?
Kontakta oss här: varumarke@novus.se

Varje månad bjuder vi på kunskap, fakta och rapporter inom området varumärke och kommunikation i form av Novus Varumärkesbrev. Vill du ta del av det? Prenumerera här.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: