#5: Träffa våra varumärkesexperter!

Full fart mot Almedalsveckan!

Under Almedalsveckan vill vi särskilt belysa hur man arbetar med sitt varumärke. Hur påverkas ett företags eller en organisations varumärke av opinionsbildning och politiska beslut? Vilka strategier kan användas för att stärka varumärket och bygga hållbara relationer i dagens dynamiska samhällsklimat? Vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap och diskutera frågor med dig och andra intresserade.

Så om du kommer vara på plats i Visby under Almedalsveckan, tveka inte att prata med oss! Vi ser fram emot att höra dina tankar och perspektiv kring varumärkesbyggande och public affairs. Men först, ladda upp med detta fullmatade Varumärkesbrev!


Så optimerar du din närvaro i Almedalen!   

En tydlig och realistisk strategi är viktig för stora evenemang och Almedalsveckan är inget undantag. här månaden har vi bjudit in kommunikationsexperten Mattias Andersson, rådgivare på PR-byrån Friends Agenda. Han ger dig sina bästa do’s and don’ts i Visby.

Ta del av tipsen här


Har Almedalen blivit för internt?  

Exakt vad Almedalsveckan innebär för den svenska allmänheten är inte helt solklart, skriver vår varumärkesexpert och konsult Lovisa Brunnberg. Hon har tagit reda på hur svenska folket ser på Almedalsveckan – och hur mycket de egentligen bryr sig.

Du hittar svaren och hennes analys här


Starkt platsvarumärke är avgörande

För företag är bilden av ett land avgörande för deras konkurrenskraft. Vi har intervjuat Novus konsult och PR-expert Hjalmar Strid som berättar mer om hur du kan ligga steget före alla andra genom att mäta platsvarumärke.

Läs mer om fördelarna här


…Och så går du till väga för att lyckas med place branding!

Novus varumärkesexpert Ieva Englund delar med sig av sina lärdomar och sina bästa tips till dig som vill öka dragningskraften i ett platsvarumärke.

Läs tipsen här


Våra varumärkesexperter Lina Karlsson och Lovisa Brunnberg kommer finnas på plats under Almedalsveckan. Vill du ta ett försnack gällande hur du kan ta ditt varumärke till nästa nivå?

Kontakta:
Lina Karlsson Consultant lina.karlsson@novus.se
Lovisa Brunnberg Consultant lovisa.brunnberg@novus.se


 

Har du frågor som rör varumärke eller kommunikation? Kontakta vår varumärkesexpert Ieva Englund! ieva.englund@novus.se

 

 

 

Är du inte prenumerant på Novus Varumärkesbrev men vill bli, klicka här:

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: