Ses vi i Almedalen? 

Vi på Novus är representerade i Visby med ett engagerat team under Almedalsveckan 2024 för att delta i spännande program och möten.  

Novus pålitliga och sakliga undersökningsrapporter spelar en central roll som viktiga kunskaps- och faktaspridare under veckan och utgör basen i många diskussioner. Vi är på plats för att stötta, tolka resultat och bidra i debatterna.  

Här är teamet som under veckan finns på plats och jobbar i Visby och detta är vad några av de ser främst fram emot!  

Lovisa Brunnberg 

”I årets upplaga av Almedalen ser jag mest fram emot att träffa och ta del av givande och inspirerande samtal tillsammans med kunder och kollegor. Almedalen brukar koka under denna vecka så det är extra skönt att den starkaste värmeböljan verkar hålla sig borta, runt 20 grader är perfekt för att orka springa runt hela veckan.” 

Novus konsult Hjalmar StridHjalmar Strid 

”Jag ser fram emot att få träffa flera av mina kunder och få inspireras av det stora flöde av idéer som präglar Almedalen. Och när annars får man en chans att ta en öl med stadsministern!” 

Lina Karlsson 

”Almedalen må ha ändrat skepnad på senare år men är fortfarande Sveriges viktigaste mötesplats. Det är alltid av stor behållning att bara gå runt och titta på det ena mer spektakulära försöket efter det andra att nå genom bruset. Förutom att inspireras av nya perspektiv på centrala samhällsfrågor, ser jag fram emot att få träffa ett par av mina kunder som är på plats i vackra Visby med egna, fantastiskt spännande initiativ.” 

Helena Björck 

”Att träffa både nya och gamla kunder, njuta av glass, mingla och ta in alla intressanta intryck. Dessutom ser jag fram emot att ta ett morgondopp i havet och möta gamla kollegor!” 

Peter Rosin 

”Årets Almedalen, efter att inte varit här på 7 år ser jag fram emot att återknyta en massa Almedalsbekantskaper, möta nya intressanta människor, föra stimulerande diskussioner och få en massa nya kunskaper, lärdomar och insikter. Men framför allt se och höra hur våra kunder och uppdragsgivare tar vårt material vidare för att driva sina frågor framgångsrikt.” 

Lena Rodén 

”Viktigaste veckan på året enades vi om för en stund sen härifrån Almedalen, då demokratiska samtal och spännande möten äger rum. Självklart att vi på Novus är representerade under den här veckan för att träffa våra kunder och samarbetspartner. Jag ser framemot många nya kontakter också. Vi har flera arrangemang som Torbjörn deltar i och på tisdag kommer Lovisa tillsammans med Frihamnsdagarna presentera Förändringsrapportern. Du hittar programmet här. Hoppas vi ses!” 

Torbjörn Sjöström 

” Almedalen börjar på måndag kväll med Jan Scherman som inviger genom att visa sin demokratifilm på Almedalens scen. Sedan presenterar jag vår helt nya undersökning om demokrati som sedan kommer att diskuteras med bland annat Helle Klein.  Du hittar programmet här.

På onsdag ser jag fram emot en diskussion tillsammans med Sveriges kommunikatörer – ”Journalister vs kommunikatörer – antagonister eller ett gemensamt uppdrag?” Du hittar programmet här.

Ha en fin vecka i Visby och vi hoppas att vi ses! 

Klicka här så hittar du de programpunkter som är öppet för allmänheten, där några av oss kommer att medverka.

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: