Förändringsrapporten 2024 – Novus x Frihamnsdagarna

Nu är programmet satt för vårt deltagande på Frihamnsdagarna där Lovisa Brunnberg, rådgivare på Novus kommer att presentera insikter från Förändringsrapporten 2024. En undersökning om svenskarnas syn på demokrati och samhällsförändring. Trots en stark tro på demokrati i Sverige framgår det av rapporten att bara varannan svensk upplever att de har möjlighet att själva påverka. Dessutom är nära var fjärde svensk rädd för negativa konsekvenser, exempelvis i form av hat, om de uttrycker sina åsikter om samhället.

Med Förändringsrapportens insikter som grund följs ett panelsamtal där vi bjudit in Caroline Thunved, generalsekreterare och VD för Sveriges Kommunikatörer, Jannike Tillå, kommunikations- och affärsområdeschef på Internetstiftelsen och Jan Scherman, författare och debattör.

Vi ser fram emot ett givande samtal med demokrati i fokus.

Ni hittar oss på tältscen Ebbe, torsdagen den 29/8 kl. 13:00-13:40. Se programmet här.

Frihamnsdagarna är ett årligen återkommande arrangemang i Göteborg som drivs utan vinstsyfte. Evenemanget anordnas av den samhällsnyttiga partipolitiskt och religiöst obundna föreningen Frihamnsdagarna. Tre dagar med politik, hållbarhet, samtal och kultur. Frihamnsdagarna pågår mellan den 29-31 augusti och det är gratis entré och är öppen för alla.

Varmt välkomna!

 

Här kan du läsa mer om Förändringsrapporten 2024.

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: