Novus Sanity Check är tillbaka – Djupdykning i Aktuella Ämnen

Efter en paus är Novus Sanity Check tillbaka med en mängd intressanta avsnitt planerade. Podden är känd för sin djupdykning i aktuella ämnen och fenomen med hjälp av pålitliga undersökningar och inbjudna experter.

Med sin expertis och nya insikter från pålitliga undersökningar som grund, bjuder Novus Sanity Check in intressanta gäster för att utforska och diskutera omdebatterade ämnen och heta frågor. Podcasten är dedikerad till att ge lyssnarna nya perspektiv och djupare förståelse för komplexa ämnen.

I en kommentar om den kommande säsongen säger poddens konstant och Novus VD Torbjörn Sjöström:

– Novus Sanity Check startades för att kolla om världen var så galen som det lätt kan se ut som. Det fortsätter vi med. Jag kommer träffa experter inom aktuella områden där fokus kommer ligga på samtal för att försöka förstå vad som händer, och samtidigt förmedla att det inte riktigt är så galet som det lätt kan se ut som. Ett perspektiv som sällan kommer fram annars är medborgarens. Novus finns för att förklara och hjälpa till att förstå det mänskliga beteendet, både på individ och kollektiv nivå. Det kommer hela tiden vara ett viktigt perspektiv i podden.

Här hittar du alla avsnitt av Novus Sanity Check.

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: