Novus Livsmedelsbarometer 2022 är snart klar för lansering!

Ni som även tidigare köpt årets viktigaste rapport inom FMCG, kommer att upptäcka att vi på Novus har delat upp rapporten i två delar: en om traditionella livsmedelsfrågor som lanseras i slutet av februari och en om livsmedel och hållbarhet som lanseras i september.  Detta innebär ett ännu lägre pris än innan, men fortfarande fullt med nyttig information om svenskarnas kosthållning, hur konsumenterna ser på livsmedelsmärkning, vad som är viktigt när man handlar livsmedel, en djupdykning i flexitarianernas liv, vad som ska till för att man ska äta mer vegetariskt eller veganskt, beteende under pandemin och vad man tar med sig när pandemin är över, förtroende för aktörer i livsmedelsbranschen och en massa annan information. Många av frågorna har Novus dessutom följt utvecklingen av under flera år och vi kan därför jämföra över tid för att kunna se hur de svenska konsumenterna resonerar 2022.

Läs mer om Novus Livsmedelsbarometer här.

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: