Novus rekryterar tungt

Novus befinner sig i stark tillväxt och fortsätter utöka personalstyrkan. Nu rekryteras Eva Lagercrantz som Strategic Advisor och hon har mer än 20 års erfarenhet från liknande roller inom undersökningsbranschen, senast som affärsutvecklare på Origo Group.

Lena Rodén, försäljningschef på Novus säger:

-Jag är så glad att Eva börjar hos oss, med sin långa erfarenhet och breda kunskap inom bland annat marknadsundersökningar, statistik och analys fyller hon en viktig roll i vårt team. Hon kommer jobba i en kundnära roll och hjälpa våra kunder med undersökningar så att de kan ta rätt affärsstrategiska beslut. Vi hälsar Eva varmt välkommen till oss på Novus!

Novus som i media ofta är synliga med politiska mätningar och PR-undersökningar, märker nu av en starkt ökad efterfrågan på sina undersökningar inom även andra områden som exempelvis varumärke, kommunikation och medlemsundersökningar.

Eva Lagercrantz säger såhär om sitt nya uppdrag:

-Novus är en nyckelspelare bland svenska undersökningsföretag och jag imponeras verkligen av den erfarenhet och kompetens som finns samlad här. Jag är mycket glad över att få bli en del av företaget och att tillsammans med mina nya kollegor få vara med och hjälpa våra kunder att utvecklas med hjälp av insikter om till exempel vilka de verkliga drivkrafterna bakom konsumenternas beteenden är, eller vad som definierar varumärkets syfte och hur det kan göras mer attraktivt i konsumenternas ögon.

Eva började sin anställning på Novus 10 januari och kommer ansvara för flera av företagets nyckelkunder.

Lena Rodén

Försäljningschef

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: