Nyhetsbrev december 2022

“En missad undersökning under ett kritiskt skede kan inte göras om efteråt.”

Med en position mitt i navet av alla viktiga samhällsaktörer samt med unik inblick och kompetens, lyfter Novus frågor som berör och förklarar vår omvärld. Men hur ser vägen till kunskap och resultat ut? Varför är det viktigt att förstå sin omvärld? Torbjörn Sjöström, vd för Novus, reder ut begreppen och förklarar hur de ser sammanhanget bakom siffrorna.

Så hjälper Novus oss förstå vår nutid


5 tips från experten
Hur kan ni öka er kundnöjdhet, arbeta internt och vilka insatser bör ni prioritera? Eva Lagercrantz, expert på kund- och medlemsrelationer hos Novus, delar här med sig av sina allra bästa supertips.
När alla måste vara med
Hur lyckas hela landet inkluderas i en undersökning? Rapporten “Svenskarna och Internet” djupdyker i våra internetvanor och med Novus expertis kunde de komplexa undersökningarna genomföras.
Stor ökning av utsatta barn
Tre barn i varje klass blir utsatta för mobbning enligt Friends aktuella undersökning, som genomförts med hjälp av Novus. Med stöd i rapporten fortsätter Friends nu sin outtröttliga kamp mot mobbning.
Är oroliga även lyckliga?
Ekonomiprofessorn Michael Dahlén använde sig av Novus Sverigepanel för att ta reda på om det går att känna lycka, stress och oro samtidigt. Resultatet är lika överraskande som självklart.

Kontakta oss

…om du vill ha mer information eller har frågor om oss eller en undersökning du vill göra.
Tveka inte att kontakta din kontaktperson på Novus alternativt maila till info@novus.se, peter.blid@novus.se, lena.roden@novus.se.

Kontakta oss…


Är du inte prenumerant än?

Har du fått brevet vidarebefordrat till dig, men vill ha det direkt i din inkorg nästa gång?

Klicka för att prenumerera på våra nyhetsbrevutskick…

 

 

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: