Vi önskar en riktigt god och fridfull jul och ett Gott Nytt År!

Så närmar sig ännu ett nytt år och vi summerar och blickar framåt. Ett år man nog inte trodde skulle vara så dramatiskt som det blev i världen. Ett år som utmanar och nog fått många att omvärdera världen och sin roll i samhället.

För Novus har 2022 har varit ett ansvarsfullt, roligt, inspirerande och utmanande år som givit många nya insikter och relationer. Vi vill passa på att rikta ett varmt, stort tack till alla våra kunder som låter oss följa med på er resa.

Ska vi sammanfatta det händelserika året som snart passerat så blickar vi tillbaka på ett givande år där vi har fortsatt att växa som företag ytterligare, både kunskapsmässigt och sett till antalet medarbetare. Under året har vi välkomnat flera nya medarbetare och vi är nu 50 personer som brinner för att få bistå våra kunder på bästa sätt.

Valet 2022 har också präglat vår verksamhet och Novus samhällsansvar har i år främst varit kopplad till två dramatiska världshändelser, där vi bistått med tillförlitlig kunskap.

Vi har fortsatt med våra undersökningar kring pandemin som publicerats under Novus Coronastatus. Fokuset har mot slutet av 2022 skiftat till att samla in kunskap om bland annat långtidscovid. Den andra dramatiska världshändelsen var invasionen av Ukraina och i samband med det uppkom den viktiga frågan om ett svenskt medlemskap i Nato. Ta gärna del av våra egna undersökningar här: https://novus.se/egnaundersokningar-arkiv/

Informationsflödet av idag är stort och snabbt, en nyhet är aldrig längre bort än närmaste mobiltelefon. Det är viktigare än någonsin att förstå omvärlden och sin nutid. Vi på Novus hjälper er att se människan bakom siffrorna, vi sätter resultatet i ett sammanhang och bistår med relevanta slutsatser.

Vi vill återigen tacka er för att ni som kunder ger oss fortsatt förtroende att söka efter kunskap och lyfta viktiga frågor till samhällsdebatten, hjälpa våra medmänniskor att förstå sin omvärld och hjälpa företag att förstå sina kunder och medarbetare bättre. Hoppas ni får ladda batterierna ordentligt så ses vi 2023!

Vi ses 2023 då vi fortsätter att sprida kunskap och mötas i intressanta och utvecklande frågeställningar!

Hälsningar från vännerna på Novus

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: