Anna-Carin Enwall ny seniorkonsult på Novus

Anna_Carin

Novus ser ett fortsatt ökat intresse för pålitliga undersökningar inom alla marknadsområden och har därför rekryterat en ny undersökningskonsult.

Anna-Carin Enwall började på Novus i slutet av mars 2016 och kommer från en tjänst som VD och Seniorkonsult på Scandinavian Research AB.  Hon har dessutom under många år arbetat som försäljnings- och marknadsdirektör på Bonnier Tidskrifter och även som Seniorkonsult på Demoskop.

  • Det är väldigt kul att vi kan rekrytera Anna-Carin till Novus, det finns få undersökningskonsulter i Sverige med hennes bakgrund och hon kommer att vara en tillgång för oss när vi hjälper våra kunder att utveckla deras affärer genom de insikter vi tar fram och den erfarenhet Anna-Carin besitter. Säger Novus VD Torbjörn Sjöström.

Utvecklingen går allt mer mot kunskapsbaserade beslut, där Novus är spindeln i nätet genom att hjälpa kunderna att få relevanta beslutsunderlag baserat på allmänhetens åsikter, big data och hårda fakta.

En undersökning är ”en process eller aktivitet som utförs i syfte att erhålla kunskap”.

Novus roll är att ge svar på tre frågor:
Vad tycker man i en viss fråga?
Varför har man den åsikten?
Hur skall vi agera som varumärkesägare utifrån denna kunskap?

För mer information kontakta:

Torbjörn Sjöström, VD Novus. 08 535 25 821, torbjorn.sjostrom@novus.se

Anna-Carin Enwall, Seniorkonsult. 070 587 54 73, anna-carin.enwall@novus.se

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: