Novus nya medarbetare Kicki Molin, Helena Björck och Anna Ragnarsson

Novus snabba expansion fortsätter och det är mycket glädjande att Kicki Molin, Helena Björk och Anna Ragnarsson valt att börja på Novus. Novus tillförs därmed värdefull kompetens och initiativkraft som kommer att avsevärt bidra till Novus fortsatta positiva utveckling.

Kicki Molin börjar som affärsutvecklare på Novus. Hon var tidigare senior konsult, försäljnings- och Sverigechef YouGov.

-Jag ser detta som ett mycket spännande steg, dvs att få vara en lagmedlem på Novus som har fokus på snabba och flexibla undersökningar. Här finns ett sammansvetsat team som brinner för att få leverera affärsdrivande beslutsunderlag. Det har redan varit oerhört lärorikt att få ta del av arbetet för årets opinionsmätningar och vara en del i ett innovativt, företag som är öppet för nya idéer med framtidens teknik som grund.

Helena Björck börjar som konsult och kommer närmast från en tjänst som seniorkonsult på YouGov, där hon arbetade främst med undersökningar inom snabbrörliga konsumentvaror och läkemedel. Helena har även ett förflutet som projektledare på AC Nielsen.

– Det är mycket givande att få vara en del av Novus. Ett spännande och nytänkande företag. Det är roligt att få arbeta med strategisk rådgivning och utveckling i ett team med kollegor med lång erfarenhet och bred kompetens.

Även Anna Ragnarsson börjar som konsult och kommer närmast från tjänsten som Business Intelligence Manager på Toms där hon varit ansvarig för utveckling av strategier och taktiska planer för företagets fortsatta tillväxt. Anna har också lång erfarenhet som seniorkonsult på Demoskop.

– Det känns mycket inspirerande att få möjlighet att arbeta med utveckling och strategisk rådgivning för ett modernt och innovativt företag som Novus. Här finns utrymme att ta undersökningar ett steg längre än de traditionella metoderna i syfte att leverera insikter och användbara beslutsunderlag.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: