Novus Nyhetsbrev sommar 2023

Novus på plats i Almedalen!

Novus är välkänt inom politiska sammanhang och vi kommer givetvis att finnas på plats under Almedalsveckan. I år åker fyra personer från Novus för att dela med oss av våra insikter och för att lyssna in andras. Nedan listar vi några platser där ni kan hitta oss!

Sommar innebär mer tid för poddlyssning och vad passar då bättre än att vi är tillbaka med en ny säsong av Sanity Check. Gillade du Nadim Ghazales tidigare sommarprat så är vi övertygade om att du kommer fastna för vårt senaste avsnitt!

Innan det blir dags att checka ut för semester kan du läsa mer om hur kunders köpbeslut påverkas av företagens mångfaldsarbete, det har nämligen vår mångfaldsexpert tagit reda på!

Dessutom guidar en av våra seniora konsulter dig kring hur du kan gå till väga för att skapa en optimal mätningsstrategi för att mäta kundupplevelse.

Glad sommar!

Urval av ställen där vi medverkar under Almedalsveckan:
  • Panelsamtal Hållbart arbetsliv i Dagens Industris tält DI Fokus, onsdag 28 juni klockan 09.00
  • Panelsamtal med Novus vd Torbjörn Sjöström, More PR i Almedalen, fredag 30 juni, klockan 08.30-12.00
  • Novus konsult Hjalmar Strid kommer även att finnas på plats i SPP:s och American Chamber of Commerces tält under veckan.

Det som händer i Almedalen stannar i Almedalen – eller?

Hur mycket bryr sig egentligen allmänheten om vad som händer under Almedalsveckan på Gotland? Har det gått så långt att eventet blivit för internt? Vår varumärkesexpert och konsult Lovisa Brunnberg har tagit reda på vad svenska folket tycker.

Ta delav svaren här!


Novus tillbaka med ny poddsäsong!

I maj kickade vi igång en ny säsong av Novus podd Sanity Check. I det senaste avsnittet gästar polisen och föreläsaren Nadim Ghazale. Tillsammans med Novus vd Torbjörn Sjöström diskuterar han makt, extrema röster och hur Nadim själv ibland bidragit till polariseringen.

Lyssna här

 


Kunder föredrar företag med mångfaldsfokus

Hur ser allmänheten på företagarnas arbete med inkludering och mångfald, och hur värdesätts arbetet? Vår mångfaldsexpert Ainoa Aguerre har tagit reda på det!

Så viktigt är mångfaldsarbetet för kunder


Hur ofta ska du mäta kundupplevelse?

Vad är det som avgör hur ofta du ska mäta kundupplevelse? Är periodiska kundmätningar bättre än högfrekventa mätningar? Petra Wiik, senior consultant hos oss, är expert på kunddriven affärsutveckling. Här ser hon till att guida dig rätt med sin analys!

Här är de avgörande faktorerna


 

Hur ser förtroendet ut för politiker och media?

Inför Almedalsveckan värme Novus upp med ett seminarium om vilka som anses ha mest makt i samhället, hur förtroendet för media ser ut och grejen med fake news. Novus vd Torbjörn Sjöström och SvD:s inrikespolitiska kommentator Henrik Torehammar höll i agendan. Till hösten väntar fler spännande events!

Få en recap av seminariet här!

 

 

 


Är du inte prenumerant än?

Har du fått brevet vidarebefordrat till dig, men vill ha det direkt i din inkorg nästa gång?

Klicka för att prenumerera på våra nyhetsbrevutskick…

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: