Novus VD Torbjörn Sjöström talade på Företagarnas dag

Novus VD Torbjörn Sjöström ingick i Timbros/Moderata företagarrådets panel när Sveriges företagare skulle uppmärksammas under 4 oktober. Med i panelen fanns flera spännande gästtalare, bland annat Sveriges finansmarknadsminister Niklas Wykman.

Torbjörn Sjöström: “Tänk om det hade uppmärksammats. Att företagaren är den som tar ansvar för den anställdes liv och lånekostnader. Novus undersökningar visar att de goda företagarna är betydligt fler än de onda – men ännu fler undersökningar behövs. Bara då kan man visa att det i regel finns ett ömsesidigt förtroende mellan anställda och företagare”

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: