Novus valberedning föreslår Karin Eliasson som ny styrelseledamot

Karin Eliasson har en lång erfarenhet och har suttit i ledningen i flera av Sveriges absolut största företag, bland annat Autoliv, Telia och SCA. Hon sitter idag i styrelsen i bland annat Ruter Dam och Karolinska universitetssjukhuset.

Genom detta tillskott kommer Novus styrelse stärkas upp med en kompetens som bolaget behöver för fortsatt tillväxt och ännu starkare position på primärt den svenska marknaden.

Torbjörn Sjöström vd på Novus: “Vi är mycket glada över att Karin vill vara med på vår fortsatta resa. Novus är redan Sveriges mest kända undersökningsföretag och vår position som kunskapsföretag har stärkts under pandemin. Den kompetens Karin besitter kommer verkligen vara till stöd för vår fortsatta tillväxt och utveckling.”

Jan Scherman styrelseordförande på Novus: “Karins stora nätverk, affärskunnande och engagemang i samhällsangelägna frågor kommer att tillföra Novus viktig kompetens i ett läge när stort fokus för verksamheten är tillväxt och ökad satsning på tillförlitliga undersökningar som ger oss alla ökad kunskap.”

Karin Eliasson: “Behovet av fakta och kunskap är viktigt och känns bara öka. Att då få möjligheten att vara en del av ett bolag som har det som sitt uppdrag känns stort och hedrande. Jag ser verkligen framemot mitt engagemang i Novus.”

Karin Eliasson väljs in i styrelsen på bolagsstämman den 26 april 2021.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: