Novus årsredovisning 2018.07.01 – 2019.06.30

Fokus på investeringar  2018/2019 för att stärka Novus framtid och kompetens.

”Vi arbetar med att forma en ny undersökningsbransch där vi går tillbaka till den värdefulla kunskap som riktiga undersökningar kan leverera. Så här långt har det varit framgångsrikt, vi kan anställa fler och får hela tiden nya kunder. Det är lätt att tro att digitaliseringen och AI betyder att människan inte behövs. Men de som räknar bort människan kommer obönhörligt att gå fel i sin affärsutveckling. Det är människan som är slutmålet för all verksamhet. Vi lever faktiskt i ett samhälle av och för just människan.”

Citat från stycket VD har ordet av Torbjörn Sjöström.

Ladda ned Novus årsredovisning 2018-2019 här

Novus är noterat på Spotlight stockmarket, följ länken för att komma dit:

Novus handelssida på Spotlight Stockmarket

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: