Novus/Unionen: Så mycket ökar jobbstressen. Värst drabbade är kvinnorna

Enligt en färsk undersökning gjord av Novus på uppdrag av Unionen kan vi konstanterna att fler än fyra av tio privatanställda tjänstemän har övervägt att byta jobb för att få en lugnare tillvaro med mindre stress. kvinnor och de mellan 30-49 tillhör de målgrupper som är särskilt drabbade, där hälften uppger att de vill byta jobb på grund av stress.

Martin Linder, ordförande i Unionen säger att det är orimligt att man ska behöva byta jobb för att minska stress. I undersökningen ser vi att fyra av tio tjänstemän anser att deras chef inte gör något för att se över stressrelaterade problem och ohälsosamma arbetstider. Läs hela artikeln här

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: