Minskat förtroende för Håkan Juholt efter lägenhetsaffären

Förtroendet för Håkan Juholt (S) är rekordlågt efter lägenhetsaffären. Över hälften av svenskarna har lågt eller mycket lågt förtroende för Juholt. Det visar en undersökning som TV4Nyheterna och Novus har gjort.

Hela 52 procent av de tillfrågade har mycket litet eller ganska litet förtroende för Håkan Juholt. Det kan jämföras med TV4Nyheternas och Novus tidigare undersökning från maj i år, där 36 procent av de svarande sade sig ha mycket litet eller ganska litet förtroende för Socialdemokraternas partiledare.

Undersökningen genomfördes som webbintervjuer med den svenska allmänheten inom ramen för Novus Sverigepanel. 1 000 personer tillfrågades den 8 oktober.

Se klippet på TV4 Nyheterna här

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: