Novus samarbetspartner för Mötesplats Sverige

Det är ett nyskapande forum där kommunikation och innovation möts, initierat av Sveriges Kommunikatörer. Novus är stolt samarbetspartner, och vi är självklart på plats!

Satsningen är ett kraftfullt sätt att bygga viktiga broar mellan ledande aktörer från olika branscher och sektorer som vill samarbeta för att stärka Sveriges varumärke – och tillsammans med hjälp av kommunikationens kraft skapa ett nytt svenskt narrativ.

Novus analyserar samtidens trender och samarbetar med många av Sveriges viktiga samhällsaktörer och vi har därmed en unik förståelse för hur samhället utvecklar sig. Mötesplats Sverige är ett väldigt bra initiativ där ledande aktörer från olika branscher kan mötas och vi hoppas att vi kan bidra till insikter för att stärka och utveckla Sveriges varumärke.

På Mötesplats Sverige väntar spännande talare, nya kontakter, tips och råd samt massor av inspiration från fantastiska aktörer inom Sveriges olika sektorer. Gemensamt för dem alla är insikten om att vi tillsammans bygger Sveriges framtid.

Nu passar vi på att ta in atmosfären av alla som är här och alla spännande samtal från scenen. I eftermiddag kommer även Novus vd Torbjörn Sjöström att gå upp på scen för att presentera ”Bilden av Sverige.” På plats från Novus hittar ni även Lina Karlsson, Peter Rosin och Lena Rodén.

Här kan du läsa mer om Mötesplats Sverige.

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: