God Jul och Gott Novus År!

Ja, Novus är ju latin och betyder ”ny, nytt”, och det kändes mer relevant än någonsin i år med ordleken ovan. För Novus må ha funnits i 15 år men bolaget förnyas ständigt, och i år har vi inte bara välkomnat 15 nya medarbetare, vi har också fortsatt utveckla våra metoder och angreppssätt med ambitionen att alltid göra de bästa möjliga undersökningarna för våra kunder.

Vi får konstatera att pandemin inte är över och vi har fortsatt med våra undersökningar som publiceras under Novus Coronastatus, vilket vi gör på eget initiativ och är tillgängligt för myndigheter, forskning och allmänheten. Du hittar rykande färsk information här:

novus.se/coronastatus

Vi närmar oss ett valår och våra undersökningar på det politiska området publiceras regelbundet. Vi sitter på oerhört mycket information och vi märker att efterfrågan på historik och trender är stor, därför håller vi på att utveckla en ny öppen databas där du själv kan gå in och botanisera. Hoppas du hittar det just du är intresserad av, betaversionen hittar du här:

novus.se/dashboard-beta

Vi vill tacka er för att ni gör allt detta möjligt som kund hos oss, och samtidigt önska en riktigt skön ledighet. Hoppas ni får ladda batterierna så ses vi i ett förhoppningsvis riktigt bra 2022!

Hälsningar från vännerna på Novus

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: