Novus expanderar kraftigt och rekryterar försäljningschef 

Allt fler företag inom näringslivet efterfrågar den kunskap Novus kan leverera. Förutom att Novus är Sveriges mest kända undersökningsföretag har affären och även antalet anställda ökat kraftigt. Under de senaste 12 månaderna, mitt under pandemin har Novus rekryterat 13 nya medarbetare.

Novus välkomnar nu Lena Rodén som Novus försäljningschef. Lena har en bred erfarenhet från försäljning, kommunikation och ledarskap. Hon kommer närmast från rollen som konsultchef på ett IT konsultföretag.  I rollen som försäljningschef kommer Lena ha ansvar för att ta tillvara de affärsmöjligheter som en ökad efterfrågan innebär.

”Lena passar perfekt in i rollen som försäljningschef på Novus. Vi är mitt i en tillväxtresa och jag är mycket glad att kunna välkomna henne till Novus.” Säger Torbjörn Sjöström VD på Novus.

”Jag ser framemot att utveckla Novus affär tillsammans med våra konsulter och kunder. Det är en spännande tid att mitt i en pandemi tillträda som försäljningschef på flera sätt, dels behöver organisationer skaffa sig nya kunskaper kring deras kunder och medarbetares förändrade beteenden och att jag får möjlighet att vara med och leda hur vi på Novus ska stötta våra kunder i detta”. Säger Lena Rodén.

Förutom rekryteringarna som skett nu söker också Novus ytterligare undersökningskonsulter med tillträde snarast. Läs mer på Novus karriärsida här: https://jobb.novus.se/

Kontakt:

Torbjörn Sjöström

Torbjorn.sjostrom@novus.se

Lena Rodén

Lena.roden@novus.se

 

Om Novus
Novus är Sveriges mest kända analys- och undersökningsföretag. Vi vägleder företag till insikter som ger ny kunskap. En Novusundersökning hjälper till att svara på VAD, förklara VARFÖR och ger råd om HUR resultatet är användbart i kundens verksamhet, alltså undersökningar med verklig affärsnytta. Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

Novus Group International bedriver sin verksamhet i Stockholm och Malmö samt är noterat på svenska Spotlight stockmarkets sedan juni 2007.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: