God jul och gott nytt år!

Vi på Novus vill tacka för ett fint samarbete under ett tufft 2020.

Novus finns till för att sprida fakta och kunskap kring mänskligt beteende. Därför startade vi Novus Coronastatus i mars, när frågorna var fler än svaren kring Covid-19. Sedan dess har vi genomfört undersökningar varje vecka för att förstå svenska folkets hälsostatus och beteende. Undersökningarna har vi publicerat på Novus hemsida, för myndigheter, forskning och allmänheten att ta del av.Totalt har vi gjort över 50 000 intervjuer för Novus Coronastatus. Vi fortsätter att genomföra dessa undersökningar och hjälpa till med det vi kan.

Vi vill önska er en riktigt skön ledighet och vi hoppas att ni får ladda batterierna för en nystart 2021. Vi ser fram emot att få bistå med värdefull kunskap även på det nya året!

Hälsningar från era vänner på Novus!

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: