Novus inrättar en ny tjänst och rekryterar Peter Blid som Marknadsansvarig

Peter Blid kommer närmast från Sveriges Radio där han var chef för publik- och omvärldsanalys på Sveriges Radio. Men Peter har innan dess ett långt förflutet på Novus där han var seniorkonsult.

Peter kommer att ha rollen som Marknadsansvarig, en ny tjänst på Novus som innebär att utveckla vårt erbjudande till marknaden. Analys och undersökningsbranschen är i stort behov av förtydligande. Ett större fokus på affärsnyttan i budskap och produkter blir allt viktigare. En fråga Novus arbetat med under lång tid, men nu har vi nått nivån att det behövs en dedicerad tjänst för detta.

– Att Peter kommer tillbaka till Novus är väldigt kul. Det finns få kompetenta undersökare i Sverige som inte redan arbetar på Novus med Peters kompetens och erfarenhet. Han är en erfaren undersökare och kommer att vara en mycket god tillgång för oss att utveckla vårt erbjudande till marknaden. Säger Torbjörn Sjöström VD Novus

– Det känns oerhört roligt och inspirerande att komma tillbaka till Novus, och att få sätta tänderna i att utveckla såväl Novus erbjudande som synlighet. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter, och tillsammans med mina kollegor göra Novus redan tydliga röst på marknaden ännu tydligare. Säger Peter Blid

Peter började sin anställning igår måndagen den 18 september 2017

Kontakt:

Torbjörn Sjöström
VD
Novus
Epost: Torbjorn.sjostrom@novus.se
Tel: 08 535 25 821

Peter Blid
Marknadsansvarig
Epost: peter.blid@novus.se
Tel: 0790- 73 80 66

Om Novus
Novus är ett av Sveriges mest välkända analys- och undersökningsföretag. Vi vägleder företag från åsikt till insikt. En Novusundersökning hjälper till att svara på VAD, förklara VARFÖR och ger råd om HUR det är användbart i kundens verksamhet. Undersökningar med verklig affärsnytta. Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

Novus Group International bedriver sin verksamhet i Stockholm och är noterat på Aktietorget sedan juni 2007.

Foto Viktor Wemmiger

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: