Novus fortsätter att växa och har anställt 6 nya medarbetare

Novus ser ett fortsatt ökat intresse för pålitliga undersökningar inom alla marknadsområden och har därför under hösten rekryterat flera nya medarbetare.

På bild från vänster: Jon Jakobsson – Junior Biträdande Konsult, Ann-Marie Engdahl – Seniorkonsult,
Malin Carlén – Projektmedarbetare/assistent, Emma Rundberg – Ekonomiassistent,
Ieva Englund – Omvärldsanalytiker, Kristin Sjöström – Art Director

Ann-Marie Engdahl började på Novus i november som Seniorkonsult. Tidigare har hon arbetat som Consumer insight manager på OLW och Göteborgskex och innan det i 13 år som Senior Consumer insight specialist på Augur Insiktsbyrån fd. Augur Marknadsanalys AB.

  • ”Ann-Marie har exakt den erfarenhet och det intresse för undersökningar som passar perfekt på Novus och vi är mycket glada över att kunna rekrytera en så pass erfaren konsult till oss” säger Torbjörn Sjöström VD Novus.

Ieva Englund är vår nya Omvärdesanalytiker. Hon har en magisterexamen i nationalekonomi. Ieva har tidigare arbetat bland annat på Radio Intelligence som mediaanalytiker och projektledare.

Jon Jakobsson är nu Junior Biträdande Konsult hos oss. Han är utbildad civilekonom med inriktning mot marknadsföring. Jon arbetade tidigare som produktionsledare på undersökningsföretaget Regi Research & Strategi.

Malin Carlén jobbar nu hos oss som Projektmedarbetare. Hon har en kandidatexamen från Internationella marknadsföringsprogrammet. Malin arbetade tidigare på SEB.

Emma Rundberg, nyrekrytering till ekonomiavdelningen som Ekonomiassistent, har studerat mediekommunikation och företagsekonomi. Emma arbetade tidigare på Webuild.

Kristin Sjöström i rollen som Art Director, startar upp vår nya satsning på det visuella uttrycket inom presentation av undersökningar. Hon har en tidigare bakgrund från bland annat MTV Networks som AD, producent och regissör i 7 år och marknadschef på XLN Audio i Stockholm och regissör och AD på Francis Floor Production.

Kristin har producerat de filmer som Novus presenterat under hösten på hemsidan.

  • ”Det räcker inte bara att kunna presentera korrekta fakta, det är viktigt att de tas emot på ett korrekt och visuellt tilltalande sätt. Genom att anställa Kristin så får Novus en unik kompetens kring visualisering och rörlig bild in-house, så att Novus kan ta en position inom visualisering av data, inte bara framtagandet” säger Torbjörn Sjöström.

Novus är med dessa rekryteringar starkt rustade inför framtiden.

Genom dessa rekryteringar kan vi bättre ta emot fler kundförfrågningar, samt fortsätta leda branschens utveckling mot en modernare typ av undersökningar som möter kundernas behov av pålitliga beslutsunderlag kombinerat med ett attraktivare mer lättillgängligt sätt att presentera resultaten.

Analysen blir allt viktigare för Novus kunder, inte bara pålitliga siffor utan också förklaringen till varför, och vad det betyder för kundens verksamhet.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: