En av tre unga bryr sig inte om varumärken på julbordet

En undersökning som Novus gjort på uppdrag av intresseorganisationen Sveriges Annonsörer, visar att 30 procent av svenskarna mellan 18 och 29 år inte bryr sig om vilka varumärken som finns med på julbordet. Det är en ökning i jämförelse med 2013, då 25 procent i det yngre åldersspannet sa att de inte brydde sig.

Sveriges Annonsörer gör med hjälp av undersökningsföretaget Novus löpande studier av svenska folkets inställning till olika varumärken. I den senaste webbenkäten fick 1000 personer frågan: ”Är det något, eller några, varumärken som du inte vill vara utan och julbordet?”

Läs hela nyheten här..

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: