Novus öppnar kontor i Malmö

Novus expanderar och öppnar kontor i centrala Malmö

Undersökningsföretaget Novus, som för den breda allmänheten är känt för sina väljarundersökningar, har öppnat kontor i Malmö. Det framgångsrika företaget är uppstickaren inom marknads- och opinionsundersökningar. Företaget är inne på sitt sjunde verksamhetsår, men har redan tagit en position som ledande inom opinions- och mediaundersökningar.
Novus har ambitionen att bli det ledande marknadsundersökningsföretaget i landet och inte bara inom områdena opinion och media.
Som ett led i den strävan har man tagit ett strategiskt beslut att öppna ett konsultkontor i södra Sverige. 
Vi vill växa organiskt genom att vara nära marknaden och värva de bästa krafterna till företaget. Genom värvningen av Ulf Hillstedt, så knyter vi en toppkraft till företaget och samtidigt öppnade det för möjligheten att öppna ett kontor i Malmö, uttalar sig VD Torbjörn Sjöström.
Ulf Hillstedt kommer närmast från tyska Gfk, där han sedan 2007 varit Sverige-VD och skandinavienchef för deras största affärsområde.
Det är underbart att vara tillbaka i en lokal verksamhet, nära kunder, beslut och innovationer. Novus är ett ungt och mycket intressant företag. Jag ser fram emot att ha en betydelsefull roll i företagets fortsatta utveckling, säger Ulf Hillstedt.
Den 12 augusti öppnade kontoret som ligger vid Malmö central och man är redan i full gång med rekrytering och marknadsföring.

För frågor och ytterligare information:
Ulf Hillstedt
Tfn. 0725-547242
Email. ulf.hillstedt@novus.se
Besöksadress. Lokgatan 9d, Malmö
www.novus.se

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: