Novus Vidi i Expressens Bar & Politik med Jimmie Åkesson

I Expressens Bar & Politik i torsdags den 15 november gästade Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson programmet. Inför en rekordpublik presenterade Expressens Niklas Svensson färsk Twitterstatistik om SD med hjälp av Novus verktyg Vidi.

 

Se hela klippet Bar & Politik i Expressen TV

Vidi är ett  verktyg som Novus tagit fram och som indexerar  och läser av svenska Twitter i realtid. Med Vidi kan man som kund få en bild av vad som sägs om organisationen eller företaget på Twitter, och hur det i sin tur påverkar deras omvärld. Novus Vidi kan användas som verktyg för krishantering (early warning, tracking, konkurrentanalys, omvärldsbevakning och mycket mer.

 

 

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: