Nya marknadssegment lyfter Novus Group

Novus Group expanderar till nya marknadssegment. Det handlar om nya avtal inom bland annat vård- och försäkringssektorn, avtal som gav en omsättningsmässigt bra start på verksamhetsåret 2011 / 2012. beQuoted har talat med vd Torbjörn Sjöström om utvecklingen.
Stark försäljning i historiskt sett svagt kvartal Novus Group inledde verksamhetsåret 2011 / 2012 med ett omsättningsmässigt starkt kvartal. Försäljningen steg 15 procent, jämfört med motsvarande period föregående verksamhetsår.

Försäljningsökningen förklaras av nya kunder inom nya marknadssegment, däribland bank- och försäkringssektorn. Enligt Torbjörn Sjöström handlar det om en kombination av längre avtal och enskilda projekt.

Läs hela nyheten på beQuoted.com

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: