6 av 10: Fel av Juholt att stanna

Håkan Juholt har nu ridit ut stormen efter flera bakslag, igår gav det viktiga verkställande utskottet honom sitt stöd efter långa diskussioner och Håkan Juholt säger att han stannar kvar. Men enligt nya siffror är stödet för honom mycket svagt.

Nu visar en ny undersökning som Novus har gjort för TV4Nyheterna att uppåt 60 procent tycker att det är fel av Juholt att stanna kvar som partiledare. Bara fem procent har mycket stort förtroende för Håkan Juholt, och 50 procent uppger att de har mycket litet förtroende för Juholt.

Undersökningen genomfördes som webbintervjuer med den svenska allmänheten inom ramen för Novus Sverigepanel. 1 000 personer tillfrågades fredagen den 14 oktober.

Läs hela artikeln på TV4 Nyheterna här

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: