Välkommen till Novus!

Välkommen att delta i en Novus undersökning!

Du har i Kivra fått en personlig inbjudan från Novus. Novus är Sveriges mest kända undersökningsföretag och du har blivit slumpmässigt utvald. Vi behöver därför just dina åsikter. Novus undersökningar är viktiga för demokratin och du blir medborgarnas röst.

Novus undersökningar tar ofta upp aktuella frågor av olika slag och ger dig möjlighet att vara en del av folkets röst i underlag för beslutsfattare när det gäller samhällsfrågor. Resultatet presenteras ofta i media.

Vad är syftet med Novus undersökningar?

Syftet med undersökningarna är att ta reda på svenska folkets åsikter samt vad de som bor i Sverige eller som bor i en specifik kommun/region tycker. Dina svar behandlas anonymt. Vi garanteras att ingen kommer att se att just du deltagit i undersökningen eller vad just du svarat. Att skydda din personliga integritet är lika viktigt för oss som för dig.

Varifrån har Novus fått dina personuppgifter?

Novus har fått dina personuppgifter antingen från Marknadsinformations tjänst personkontakt.se eller från Valitive, valitive.com. Marknadsinformation och Valitive tillhandahåller adresser och telefonnummer till privatpersoner. De genomför även regelbundet uppdateringar mot folkbokföringen. 

Vi ser fram emot din medverkan!

Vid ytterligare frågor kan du maila till info@novus.se eller till mig på mikael.ohlsson@novus.se

 

Med vänlig hälsning,

Mikael Ohlsson – Kvalitetsansvarig på Novus

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: