Nyhetsbrev – Håll koll på Novus under Almedalsveckan

Håll koll på Novus under Almedalsveckan

Strax drar årets Almedalsvecka igång och vi på Novus är såklart på plats och deltar i seminarier och mingel lite varstans. Våra undersökningar ligger till grund för teman och diskussionsunderlag för många seminarier. På vår hemsida hittar du lätt till de seminarier där vi och våra undersökningar är med i programmet.

Är du nyfiken på vad vi på Novus har för oss i Almedalen i år? Kanske vill du hålla koll på ny fakta vi presenterar under veckan – eller veta i vilka sammanhang vi kommer att leverera ny kunskap om vår omvärld? Vi har lagt upp ett schema på vår hemsida med all info över vår medverkan.

Följ oss på vår Facebook-sida, där vi kommer att uppdatera dig om vår närvaro löpande under hela veckan. Klicka på facebook-ikonen!
Alla på Novus besitter en helt otrolig expertis och erfarenhet. Det är personerna som fyller undersökningarna med den kunskap ni som kund får ta del av i våra samarbeten med er. I den här lilla programserien vill vi visa upp och dela ett axplock av några perspektiv och personer bakom Novus samlade kunskap.

Först ut är Liza Pettersson, Jessica Åkerström och Ida af Robson. Nedan kan ni se på filmerna och ta del av en minuts personlig berättelse från var och en.Alla filmer produceras från start till slut internt på Novus, så behöver ni hjäp med visualisering av ett undersökningsresultat, så kan vi självklart hjälpa er med det. Det räcker inte bara att undersökningen är intressant, den ska vara in tillgänglig och snygg också.

Novus Sanity Check – Avsnitt 23

Du har väl inte missat Novus egen talkshow med Brit Stakston, mediestrateg och vd på Blank Spot Project och Torbjörn Sjöström, vd på Novus. Här får ni lyssna på när de båda programledarna Brit Stakston och Torbjörn Sjöström ser behovet av att dryfta med varandra och ofta tillsammans med en gäst för att vrida och vända på dagsaktuella fenomen. Gäster hittills är Micael Dahlén, Sofia Arkelsten, Helle Klein, Göran Hägglund och Maja Aase för att nämna några.

Det här avsnittet kan vi kalla ett “i väntan på Almedalsveckan” avsnitt. Det tar sin början i att prata om politikerveckan i Järva, som är en ny uppstickare till Almedalen och sedan vidare till förväntningar på själva Almedalen och en hel del annat. Välj själva om ni vill se avsnittet i bildform eller lyssna på det som podd.

 

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: