Välkommen till Novus!

Välkommen att delta i en Novus undersökning!

Du har i din mobiltelefon fått en personlig inbjudan från Novus. Novus är Sveriges mest kända undersökningsföretag och du har blivit slumpmässigt utvald. Vi behöver just dina åsikter.

Novus undersökningar är viktiga för demokratin och du blir medborgarnas och konsumenternas röst.
Novus undersökningar tar ofta upp aktuella frågor av olika slag och ger dig möjlighet att vara en del av folkets röst i underlag för beslutsfattare både när det gäller samhällsfrågor eller i andra sammanhang inom exempelvis näringslivet. Resultatet presenteras ofta i media.

Undersökningslänken som du fått kommer från https://survey.novus.se men den kan även komma från https://survey.walr.com alternativt https://url.quenchtec.net.

Vad är syftet med undersökningen?

Syftet med undersökningen är att ta reda på svenska folkets åsikter samt vad de som bor i din kommun/region tycker. Dina svar behandlas anonymt. Vi garanteras att ingen kommer att se att just du deltagit i undersökningen eller vad just du svarat. Att skydda din personliga integritet är lika viktigt för oss som för dig.

Varifrån har Novus fått ditt mobilnummer?

Novus har fått ditt mobilnummer antingen från Marknadsinformations tjänst personkontakt.se eller från Valitive, valitive.com. Marknadsinformation och Valitive tillhandahåller adresser och telefonnummer till privatpersoner. De genomför även regelbundet uppdateringar mot folkbokföringen.

Vi ser fram emot din medverkan!

Vid ytterligare frågor kan du maila till info@novus.se eller till mig på mikael.ohlsson@novus.se

Med vänlig hälsning,

Mikael Ohlsson – Kvalitetsansvarig på Novus

 

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: