Novus har anställt en ny biträdande konsult

Novus fortsätter att rekrytera duktiga medarbetare.

Liza Pettersson har en masterexamen i statsvetenskap från Göteborgs universitet, där hon också arbetade som biträdande forskare.  Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter där var forskning inom opinion och väljarbeteende.

Liza har tidigare även arbetat på riksdagen och har också kommenterat nyheter och politik i Sveriges Radio.

–        Vi är mycket glada över att ha rekryterat Liza, hon kommer att passa in perfekt på Novus där hon primärt kommer att arbeta med våra politiska mätningar, säger Torbjörn Sjöström

–        Jag ser fram emot att bli en del av ett så spännande företag som Novus. Det ska bli väldigt roligt att vara med och arbeta med Novus opinionsundersökningar, inte minst nu när vi närmar oss ett intressant och högintensivt valår, säger Liza.

Liza började på Novus den 12 augusti och nås via nedanstående kontaktvägar.

Novus är ett ledande fullserviceföretag inom marknads – och opinionsundersökningar. Bolaget har funnits sedan 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Novus har tre huvudområden: Novus Marknad, Novus Opinion och Novus Loyalty.

 

 

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: