Nu vill vi anställa till vårt Malmö-kontor!

Novus etablerar sig i södra Sverige och har öppnat ett kontor i centrala Malmö. 

Novus ska bli det starkaste* undersökningsföretaget i landet. Etableringen i Malmö ska ses som ett led i detta.

Vi som jobbar på Novus brinner för research och är stolta ambassadörer för vårt yrke. Vi letar alltid efter nyfikna personer med samma grundinställning.

Du är förmodligen ekonom, marknadsförare, samhällsvetare eller beteendevetare och analytiskt lagd. Du siktar kanske på att få en framträdande konsult- eller projektledarroll hos uppdragsgivare men även internt så att företaget du jobbar för uppnår sina egna högt uppställda och inspirerande mål. Du bör trivas med ett högt arbetstempo, håller en hög kvalitetsnivå, kan organisera runt omkring dig och kan driva saker framåt på egen hand och i en projektgrupp.
Det är ett stort plus om du har förmågan att ta vardagen med en stor portion humor och har ett glatt, vägvinnande och förtroendeskapande sätt.

Är du intresserad och tror att du kan passa in så vill vi att du hör av dig för att gemensamt ta reda på om vi kan ha en gemensam framtid tillsammans.

Kontakta Ulf Hillstedt på tfn 0725-54 72 42 eller ulf.hillstedt@novus.se

Om du föredrar det så kan du bara maila några rader om varför du vill jobba på Novus, varför vi ska anställa dig och bifoga ett CV. 

*Novus ska vara förstahandsvalet för alla som vill jobba med eller på ett kraftfullt, pålitligt och
oberoende konsultföretag.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: