Ulf Hillstedt börjar på Novus

Det blev idag klart att Ulf Hillstedt kommer att börja på Novus. Han kommer bland annat att arbeta med företagets strategi och i den rollen rapportera till VD Torbjörn Sjöström.
Ulf Hillstedt har en lång och framgångsrik karriär inom undersökningsbranschen, närmast som VD för undersökningsföretaget GfK i Sverige.
– Det finns få i Sverige med Ulf Hillstedts meriter i undersökningsbranschen och att han vill börja på Novus vittnar om den position och potential som Novus har på marknaden.  Jag är därför mycket glad över denna rekrytering, säger Torbjörn Sjöström.
Rekryteringen av Ulf Hillstedt är ett fortsatt steg i Novus expansion för att bli ett av de starkaste undersökningsföretagen i Sverige.
– Det känns oerhört roligt att få möjlighet att vara en del av ett så spännande företag som Novus med positiva framtidsutsikter och stor potential, kommenterar Ulf Hillstedt sin anställning på Novus.

Kontakt:
Torbjörn Sjöström
VD
Novus
Epost: Torbjorn.sjostrom@novus.se
Tel: 08 535 25 821

Novus är ett undersökningsföretag som startade 2006 med ambitionen att förena traditionell undersökningsmetodik med moderna medier och därmed leda företag från åsikt till insikt. Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: