Pressmeddelande: Åsa Hedström ny konsult på Novus

Åsa Hedström, som under senare år arbetat på Synovate, tillträder idag som konsult på Novus där hon ska arbeta med marknadsundersökningar.

Åsa har stor erfarenhet inom bland annat kundlojalitet och konceptutveckling, främst inom tjänstesektorn och branscher som bank, försäkring och energi. Hon har tidigare bland annat arbetat som Business Development Manager och Business Area Manager.

“Det skall bli spännande att jobba på Novus, inte minst för att företaget delar min uppfattning om behovet av nytänkande och att erbjuda lösningar som får ett stort värde för kunderna.  Tillsammans med Novus starka konsultteam ser jag fantastiska möjligheter till utveckla företaget vidare säger Åsa Hedström.

“Jag är mycket glad över att vi rekrytera Åsa som är en av landets mest erfarna konsulter inom marknadsundersökningar. Med sin profil passar hon perfekt in på Novus nu när vi fortsätter vår expansion. Kombinationen av gedigen undersökningserfarenhet och ett starkt marknadstänkande gör att hon i sin konsultroll kommer att vara till mycket stor nytta för oss och för våra kunder”, säger Torbjörn Sjöström, VD på Novus.

Ladda ner pressmeddelandet här (pdf)

För ytterligare information, kontakta gärna:
Åsa Hedström asa.hedstrom@novusgroup.se. Tel: 0739 – 40 39 21

Per Fernström affärsområdeschef Novus Loyalty per.fernstrom@novusgroup.se. Tel: 0739 – 40 39 19

Torbjörn Sjöström VD Novus Torbjorn.sjostrom@novusgroup.se. Tel: 08 535 25 821

Sveavägen 59, 113 59 Stockholm, Tel: 08 535 25 820. Hemsida: www.novusgroup.se
Novus – den nya generationens undersökningsföretag Novus är ett undersökningsföretag som startade 2006 med ambitionen att förena traditionell undersökningsmetodik med moderna medier och därmed leda företag från åsikt till insikt. Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: