Alf Sjöström har avlidit

Stockholm 2011-04-04

Det är med en känsla av djupaste sorg och saknad som vi idag tvingas meddela att Novus Groups VD och grundare Alf Sjöström avlidit efter en tids sjukdom.

Torbjörn Sjöström, son till Alf Sjöström och styrelseledamot i Novus Group tillträder som ny VD för företaget.

– Jag har varit närvarande i Novus Group som styrelseledamot sedan företaget grundades 2006. Privat för familjen är Alfs bortgång en stor tragedi, men jag kommer att fortsätta driva företaget i Alfs anda tillsammans med alla medarbetare, säger Torbjörn Sjöström.

Alf Sjöström hade en gedigen bakgrund inom undersökningsbranschen. Han var tidigare vd för Sifo Opinion AB, vice vd i Sifo AB och även grundare och vd i Svenska Gallup AB. Alf grundade Novus Group 2006 och rekryterade ett flertal i branschen välkända personer. Han var för många något av en lärofader. Alf Sjöström såg framför sig en bransch i förändring, där nyttjandet av ny teknik som internet och SMS innebar en möjlighet att genomföra snabbare och mer kostnadseffektiva marknadsundersökningar. Detta samtidigt som även kunderna i allt högre grad efterfrågade undersökningar med kortare ledtider.

Vi är många som har anledning att sörja Alf Sjöström idag.

För mer information kontakta:

Torbjörn Sjöström VD Novus Group Tel: 08 505 307 01

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: