Novus syns mest i svensk lokalpress

I media totalt ligger Novus tvåa med 700 artiklar mot 800 för Sifo.Det innebär att Novus undersökningar röner ett stort intresse och de kunder som väljer att anlita Novus för en undersökning kan räkna med ett stort medialt genomslag.

Aftonbladet har nu också valt att anlita Novus för opinionsundersökningar vilket kommer att öka kännedomen om Novus ytterligare. “Novus har enbart funnits på marknaden sedan 2006 och vi är mycket nöjda med den breda kännedom som finns om Novus undersökningar, säger Alf Sjöström, VD för Novus”

Antalet redovisade artiklar härrör från perioden 1 januari 2010 till 23 mars 2010.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: