Medlemsinfo

Novus undersökningar är viktiga för demokratin och medlemmarna i Novus Sverigepanel blir medborgarnas och konsumenternas röst.

Novus undersökningar tar ofta upp aktuella frågor av olika slag och ger dig möjlighet att vara en del av folkets röst i underlag för beslutsfattare både när det gäller samhällsfrågor eller i andra sammanhang inom exempelvis näringslivet. Resultatet presenteras ofta i media.

Syftet med Novus Sverigepanel är att ge en så representativ bild som möjligt av vad de som bor i Sverige tycker i olika frågor och därför behövs just din medverkan.

Det är alltid frivilligt att svara på de undersökningar som Novus skickar. Du blir inbjuden i genomsnitt några gånger per månad. Vi kommer att ställa frågor både brett och smalt inom varierande ämnesområden. De flesta undersökningar består av 10-15 frågor och tar 4-5 minuter att besvara.

När du svarat på en undersökning får du poäng insatta på ett poängkonto. Poängen kan användas för att skänka pengar till Röda Korset alternativt växlas in till ett Superpresentkort eller en biobiljett. Som medlem i Novus Sverigepanel får du tillgång till vår panelsajt. På panelsajten kommer du framöver bland annat att kunna beställa belöningar.

För dig som är medlem i Novus Sverigepanel kan du logga in på panelsidan här: www.panel.novus.se

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: