Novus medverkan på Frihamnsdagarna 2024

Förra veckan befann sig Hjalmar, Lena och Lovisa på Frihamnsdagarna i Göteborg, den tredje upplagan av eventet som lockade tusentals engagerade besökare. Det var tre dagar fyllda av viktiga och inspirerande möten, med en otrolig energi. Både Hjalmar och Lovisa presenterade Novusundersökningar på scen och deltog i spännande panelsamtal efteråt. Läs mer om vad våra representanter fick uppleva nedan.

Novus konsult Hjalmar StridHjalmar Strid 

Frihamnsdagarna är en fantastisk mötesplats på framsprång. En mindre mötesplats i en stor stad där även de små aktörerna får möjlighet att lyfta sina hjärtefrågor. Spännande samhällsdebatter mellan både stora och små aktörer gör Frihamnsdagarna till en självklar mötesplats där Novus har en tydlig roll. En otrolig framtidspotential och ett välorganiserat evenemang!

Lena Rodén 

Frihamnsdagarna med ämnet ”Be the change” var både en rolig och naturlig arena för företag och organisationer att lyfta och driva olika frågor. Novus presenterade Förändringsrapporten med frågor vi kan följa under tid och vi samarbetade också med Svensk PR. Jag ser framemot hur vi kan utveckla vårt samarbete till nästa år.

Lovisa Brunnberg 

Så roligt att få ta del av Frihamnsdagarnas tredje upplaga, det var lärorikt både som besökare och deltagare. Mest roligt var mixen av människor samt storlek på organisationerna och företagen på plats. Jag längtar redan till nästa år!

 

Presentation av Förändringsrapporten 2024 och panelsamtal

Presentation av Förändringsrapporten 2024 och panelsamtal

Jannike Tillå (kommunikations- och affärsområdeschef på Internetstiftelsen), Caroline Thunved (generalsekreterare och VD för Sveriges Kommunikatörer), Jan Scherman (författare och debattör), Alexandra Pascalidou (moderator för samtalet), Lovisa Brunnberg (rådgivare på Novus).

Presentation och panelsamtal om lobbyregister och transparensen inom politiken och samhället

Jonas Pertoft Panelist (ordf Svensk PR), Elisabet Lann (politiker – Kristdemokraterna), Jahja Zeqiraj (seniorkonsult och stadsutvecklingsexpert – Statement), Max Andersson (chefredaktör Granskningsinstitutet Klägget), Hjalmar Strid (rådgivare på Novus), Amanda Frid (moderator och styrelseledamot Svensk PR)

Novus kundcase

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: