Därför kan svenskarna inte vara utan kräftskivan!

Kräftskivan står för dörren och snart också hela släkten. Tungt eller trevligt? En ny undersökning visar att svenskar är ett mycket traditionsbundet folk.

Säsongen för kräftskiva är i full gång. En ny undersökning utförd av analysföretaget Novus visar att svenskarna värderar sina traditioner högt. Generellt uppskattar alla svenskar att umgås med familjen, speciellt vid högtider.

I undersökningen uppger närmare 7 av 10 att återkommande familjetraditioner som jul, påsk, midsommar – och även kräftskiva – är viktiga. Överlag föredrar varannan svensk att äta middag och umgås med sin familj, framför att enbart äta med sin partner eller vänner.

Läs hela nyheten här..

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: