Kurser

Utbildning för dig som är inköpare av undersökningar

På Novus tycker vi det är viktigt att man kan lita på de undersökningar man köper, dvs att de speglar verkligheten. För dig som inköpare av undersökningar kan det bli en utmaning eftersom det är svårt att avgöra vad som krävs för att man ska få ett trovärdigt resultat. Det finns en hel del saker man som köpare ska tänka på. Via Novus Academy vill vi hjälpa alla undersökningsköpare att göra bra inköp och känna sig trygga i sin roll.

Inom Novus Academy genomför vi utbildningar för inköpare av undersökningar. Vi vänder oss till våra kunder och andra som har behov av att få mer kunskap om sitt varumärke, sina kunder, sin marknad eller liknande via en undersökning.

Kursen är anpassad för alla som köper in undersökningar från undersökningsföretag.

Vi har en grundkurs och en fördjupningskurs. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå grundkursen. För fördjupningen måste du ha gått grundkursen.

 

Upplägg

Den grundläggande kursen ger deltagarna grunderna i inköp av undersökningar samt en hel del handfasta tips inför offertförfrågan eller anbudsförfrågan. Grundkursen går förmiddagar kl 9-13 och inkluderar lunch och förmiddagsfika.

Om du vill fördjupa dina kunskaper kan du även gå vår fördjupande kurs som är en heldagskurs. För denna kurs krävs det att du tidigare gått den grundläggande kursen. Denna kurs inkluderar förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch.

 

Anmälan

Datum för vårens kurser:

  • 14 februari, kl 9-13 – Anmälan senast 3/2
  • 27 mars, kl 9-13 – Anmälan senast 20/3
  • 24 april, kl 9-13 – Anmälan senast 17/4

Vid minst 5 anmälda genomförs kursen.

För anmälan och ytterligare information om pris och kursbeskrivning kontakta Gun Pettersson.

Kontaktperson
Gun Pettersson
Jag vill ha Novus nyhetsbrev, min e-post är