Frukostseminarium & webbinarium livsmedelsbarometern 2022 del1

Välkommen på frukostseminarium/webbinarium där vi presenterar livsmedelsbarometern 2022 del 1.

Torsdagen den 31:a mars kl. 08:30 – 09:45
Plats: Novus lokaler på Sveavägen 59 i Stockholm. Alternativt, följ oss på länk via Teams.
Tid: Frukost serveras 08:30-09:00, presentation 09:00-09:45 (tid för onlineseminariet).

För anmälan klicka här.

Nytt för i år är att vi delar upp Livsmedelsbarometern i två delar, detta seminarium handlar om traditionella livsmedelsfrågor och till hösten kommer vi fokusera på hållbarhet kopplat till vår matkonsumtion.

Ett smakprov av Novus Livsmedelsbarometer 2022 del 1 presenteras av Anna-Lena Whilborg, seniorkonsult på Novus. Vill du läsa mer om Novus Livsmedelsbarometer klicka här.

På seminariet tar vi upp delar av rapporten som innefattar:

  • Vad som är viktigt när man handlar livsmedel.
  • Hur ser man på livsmedelsmärkning?
  • En djupdykning i flexitarianernas liv
  • Vad behövs för att man ska äta mer vegetariskt eller veganskt?
  • Beteende under pandemin, och vad man tar med sig när pandemin är över.

 

För anmälan klicka här. Antalet platser på Novus kontor är begränsat. Deltagande online är det obegränsat. OSA senast fredagen den 25:e mars. Vi kommer bekräfta din anmälan.

Om du har någon i ditt kontaktnät som du tror också skulle vara intresserad av vårt seminarium, får du gärna skicka vidare den här inbjudan!

Eventet är kostnadsfritt och har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Anna-Lena Wihlborg: Anna-Lena.Wihlborg@novus.se

Varmt välkommen!

Kontaktperson
Anna-Lena Wihlborg
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: