Jan Berkö ny marknadsansvarig på Novus.

Jan Berkö, senast affärsområdeschef på SprintAd och tidigare bland annat försäljningschef på Resumé, går till Novus.

Med tidigare bakgrund inom resebranschen, mediebranschen och rekrytering gör Jan Berkö alltså nu ytterligare ett skifte och går in i undersökningsbranschen. I rollen som Marknadsansvarig kommer Jan Berkö att ansvara för Novus marknadsföring, och vara delaktig i den övergripande affärsutvecklingen.

Jag har alltid jobbat i skärningen mellan marknad och försäljning och denna roll på Novus är rena drömuppdraget säger Jan Berkö. Han fortsätter -När jag var på Resumé inledde vi ett samarbete med Novus och jag gillade allt jag såg i företaget. Kulturen, kunskapen och innovationstakten upplevde jag som i framkant och tanken väcktes nog redan då i mig att det skulle vara roligt att en dag få ansluta till Novus.

De senaste fem åren har Jan Berkö varit chefsrekryterare inom marknad, kommunikation och byråvärlden på Bohmans Nätverk. Förra året blev det en kort avstickare tillbaka till mediebranschen där han först gick till Travel News och under hösten varit affärsområdeschef på SprintAd.

Åren inom rekrytering var oerhört lärorika, men efter ett 100-tal rekryteringsuppdrag började jag sakna att själv driva marknad och affärsutveckling. Helst ville jag göra det inom ett nytt område och när jag nu fick detta erbjudande så behövdes ingen betänketid.

Novus VD Torbjörn Sjöström säger, Novus är Sveriges mest kända undersökningsföretag, men det finns fortfarande väldigt stor tillväxtpotential. Min vision är att Novus skall vara den naturliga partnern för alla som behöver kunskap. Jag är säker på att Jan kommer vara en viktig tillgång i detta arbete.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: