Novus anställer Anna-Lena Wihlborg och öppnar kontor i Malmö

Novus stärker sig inom affärsutveckling och anställer Anna-Lena Wihlborg som verkar i Malmö. Därmed får Novus ett malmökontor.

Anna-Lena Wihlborg är anställd som Senior Consultant och kommer närmast från egen verksamhet och dessförinnan YouGov. Där byggde hon upp deras kvalitativa erbjudande och var en efterfrågad konsult. Hon har de senaste åren främst arbetat med affärsutveckling. Anna-Lena är en driven ”kvallare” men arbetar även med kvantitativa metoder.

— Det senaste halvåret har Novus gjort flera starka rekryteringar. Nu är det dags för Novus att få representation i södra Sverige. Anna-Lena kommer att förstärka konsultgruppen med sin gedigna kompetens inom bl a affärsutveckling. På Novus jobbar vi ofta kombo, dvs vi låter det kvantitativa och kvalitativa komplettera varandra. Här har Anna-Lena en perfekt matchning. Jag är så glad att Anna-Lena, med sin kompetens och engagemang, börjar hos oss och att vi även kommer lite närmare kunderna i södra Sverige, säger Gun Pettersson, Business Director på Novus.

Anna-Lena har nästan 20 års erfarenhet från undersökningsbranschen, både från den danska och svenska marknaden.

Hon har sitt kontor i Malmö, men är i Stockholm varje vecka. Hon började på Novus den 2 maj 2019.

Om Novus

Novus är ett av landets ledande analys- och undersökningsföretag. Novus befinner sig mitt i skärningspunkten mellan alla viktiga samhällsaktörer, vilket gör att Novus har en unik kunskap och inblick i dagens allt snabbare utveckling och verklighet. Novus kan som få andra följa och analysera vår samtid, och bidra med analyser som skapar verklig förändring. Novus talar om hur det är, och vägleder aktörer i hur de kan förändra och växa.

Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

Novus Group International bedriver sin verksamhet i Stockholm och är noterat på svenska Spotlight stockmarkets sedan juni 2007.

{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.closedcontent }}
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}:
{{ _sitesettings.l10n.newslettersignup.opencontent }}: