Novus söker Konsulter och Advisors!

  • Vill du vara med och förklara hur allt hänger ihop?
  • Vill du jobba med strategisk rådgivning?
  • Brinner du för att förstå varför vi som konsumenter/allmänhet tar de beslut vi gör vid olika valsituationer?
  • Är du ständigt nyfiken?
  • Vill du förstå varför vår samtid ser ut som den gör?
  • Vill du hjälpa företag, organisationer och offentlig sektor med nya insikter och ny kunskap så de kan växa och bli starka?

Då tror vi att du skulle trivas på Novus!

Vi söker i första hand personer som har erfarenhet från undersöknings- och/eller analysföretag, och vet vilka utmaningar man möter när man genomför undersökningar respektive undersökningsdriven rådgivning.

Har du inte den erfarenheten, men har en Masterexamen och din omgivning beskriver dig som:

”analytisk”, ”engagerad”, ”prestigelös”, ”ambitiös”, ”bra på att bygga relationer”, ”lätt att nå fram till människor och pedagogisk”, ”lätt att lära”, ”utåtriktad”, ”lätt att se samband”, ”orädd” och ”har ett starkt driv”, då tror vi också att du skulle trivas på Novus!

Låter det intressant eller blir du nyfiken?

Maila till Gun och berätta om dig själv!

Gun Pettersson,
Konsultchef

gun.pettersson@novus.se

Vill du jobba på Novus, men har en lite annan erfarenhet?

Kanske är du nyutexaminerad och lite nyfiken på undersöknings- och analysbranschen? Eller är du kanske en erfaren dataanalytiker, statistiker eller projektledare som behöver en ny utmaning? Är du möjligtvis en auktoritet inom något av våra specialistområden? Eller är du bara nyfiken av att höra mer om Novus?

Du kan alltid maila till: jobb@novus.se

OM NOVUS:

Novus är ett av landets ledande analys- och undersökningsföretag, och vi letar kontinuerligt efter personer som har samma typ av driv och nyfikenhet som vi har. Du får gärna vara lite besatt av att, genom kunskap, driva förändring.