Novus är ett av landets ledande analys- och undersökningsföretag där vi förenar traditionell undersökningsmetodik med moderna medier. Nu vill vi bli fler!

Novus Group International AB är ett undersökningsföretag som startade 2006 med ambitionen att förena traditionell undersökningsmetodik med moderna medier och därmed leda företag från åsikt till insikt. Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Vasastan.

Vakanta tjänster just nu:

Projektledare/Projektassistent


 

Novus Group International AB söker projektledare/projektassistent. Anställningen kan vara på heltid, deltid eller på timme.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare/projektassistent kommer du bl.a. att arbeta med följande uppgifter:

  • Kvalitetskontroll av frågeformulär och rapporter
  • Sammanställa Powerpoint rapporter utifrån Exceltabeller
  • Koordinera kvantitativa och kvalitativa projekt

Jobbet som projekledare/projekttassistent innebär varierande arbetsuppgifter och att ingen dag är den andra lik även om du ofta kommer att arbeta med mycket repetitiva uppgifter.

Din bakgrund
Du får gärna kombinera anställningen detta med dina studier på högskola/universitet, komma direkt från högskola/universitet alternativt ha något års arbetslivserfarenhet.

Du behöver ha PC vana samt behärskar Officepaketet, framför allt Excel och Powerpoint. Statistisk kompetens är meriterande.

Som person är du noggrann, logisk, effektiv, flexibel, stresstålig, social, självgående som gillar att ta egna initiativ.

 

Mikael Ohlsson,
Produktionschef

Tel: 0739 40 39 13
mikael.ohlsson@novus.se

 

Kunskapsföretaget Novus söker konsulter och personer som vill utvecklas till konsulter


 

Novus söker personer som brinner för undersökningar och att hjälpa företag att ta fram ny kunskap och nya insikter så företagen kan fatta väl underbyggda beslut som får företagen att växa och bli lönsamma.

Eftersom Novus är ett kunskapsföretag söker vi personer som älskar ny kunskap, är naturligt nyfikna och engagerade.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av att jobba på ett undersökningsföretag, men det är inget krav. Men vi vill gärna att din omgivning beskriver dig med ord som: ”analytisk” ”engagerad”, ”prestigelös”, ”ambitiös”, ”bra på att bygga relationer”, ”lätt att nå fram till människor/pedagogisk”, ”lätt att lära”, ”utåtriktad”, ”lätt att se sammanhang” och ”har ett starkt driv”.

Stämmer ovan in på dig?

Om du kommer direkt från högskola/universitet kan du börja hos oss och lära dig hantverket från början och med tiden utvecklas till konsult.

Låter det intressant eller blir du nyfiken?

Skulle du vilja jobba på ett kunskapsföretag?

Vi blir jätteglada om du tar kontakt!

Ring eller maila till Gun!

 

Gun Pettersson,
Konsultchef

Tel: 0739-403916
gun.pettersson@novus.se